Despre noi

Firma FAIRCOM este o societate româneasca cu capital integral privat, prezenta pe piata echipamentelor de procesare a numerarului începând cu anul 1994. 

In toti acesti ani, am instalat peste 5.000 de masini de numarat bancnote si monede si am dezvoltat o retea de distributie si service eficienta, cu acoperire în toate judetele tarii. 

De-a lungul timpului, am stabilit relatii de parteneriat puternice cu unii dintre liderii mondiali în domeniul procesarii numerarului, cum ar fi GLORY, MUSASHI si, mai nou, MAGNER. 

Incepând cu anul 1998, am trecut la dezvoltarea unei a doua ramuri de activitate, cea a echipamentelor de procesare a corespondentei si documentelor, fiind distribuitorii în România ai unor producatori de renume, ca NEOPOST, ASCOM, PFE, KERN, FRAMA, IDEAL sau CEM. 


Portofoliul nostru se compune din peste 900 de clienti, în special din industria financiar-bancara, dar si din alte domenii cum ar fi: companii de utilitati, lanturi de magazine, operatori de telefonie, distribuitori de produse petroliere, etc. 

Multumindu-va pentru interesul manifestat fata de firma noastra, va invitam sa ne vizitati mai departe pagina de Internet. Speram ca va vom putea sprijini în alegerea unei solutii optime pentru organizatia dumneavoastra.