Neopost câștigă premiul World Mail Award pentru Tehnologie

Premiul World Mail Award for Technology pe anul 2011 a fost acordat companiei Neopost, în cadrul unui eveniment special găzduit de hotelul Conrad din Bruxelles. Neopost a câștigat acest premiu pentru echipamentul unic EC-500, o soluție inovativă pentru controlul și validarea cutiilor cu trimiteri poștale, în centrele de sortare.

 

Neopost a dezvoltat prima dată această soluție pentru La Poste din Franța, care avea nevoie de un control îmbunătățit asupra conținutului cutiilor cu corespondență business primite. La Poste dorea să compare conținutul fizic cu documentația anexată, într-un mod eficient, pentru a asigura o plată corectă. Cutiile conținând trimiteri aproape identice puteau fi verificate relativ simplu prin cântărire, dar această metodă nu mai putea fi folosită în cazul cutiilor conținând corespondență amestecată.

 

EC-500 asigură acuratețea necesară fără necesitatea scoaterii trimiterilor din cutie, prin numărarea acestora folosind tehnologie laser. Cutia este deplasată înainte și înapoi pe o bandă scurtă, sub cititorul laser, până la o numărare corectă.

 

 

Comentând premiul primit, Denis Thiery, Președinte și CEO al Neopost a spus: „Acesta este un moment de mândrie pentru Neopost. În ultimii ani, Neopost a depus eforturi susținute pentru a lucra la un nivel mai strategic cu operatorii poștali din întreaga lume și acum vedem rezultatele acestei investiții. Astăzi, Neopost este leader în dezvoltarea de soluții inovative și practice, care ajută operatorii poștali să-și controleze mai bine operațiunile”.