Neopost și Syslore cooperează pentru sporirea capabilităților soluțiilor Neopost de gestiune și sortare a corespondenței

Neopost și Syslore cooperează pentru sporirea capabilităților soluțiilor Neopost de gestiune și sortare a corespondenței
(extras din Postal Technology International - ediția Decembrie 2011)Piața serviciilor poștale s-a schimbat într-un ritm rapid de-a lungul ultimilor ani. Pe lângă tendința de micșorare a volumelor de corespondență, recentele măsuri de liberalizare în U.E. modifică și deschid rapid această piață. Această tranziție necesită schimbări majore și adaptare din partea operatorilor poștali și creează cerințe noi pentru echipamentele de automatizare și sortare. Mai degrabă decât utilaje de sortare de dimensiuni și capacități mari, operatorii poștali, ca și companiile de profil private, solicită soluții flexibile care pot fi modificate și îmbunătățite cu ușurință. În plus, deoarece volumele de corespondență variază în timp și sunt nesigure în viitor, o soluție de sortare ideală ar trebui să poată fi transferată de la o locație la alta, chiar și temporar.


Sistemul Neopost MSA-9600 de gestiune și sortare a corespondenței


Pentru a furniza soluții de sortare care să vină în întâmpinarea cerințelor în continuă schimbare ale operatorilor poștali și companiilor private, Neopost și Syslore au început cooperarea pentru a spori capabilitățile soluțiilor oferite, așa cum este sistemul de gestiune și sortare Neopost MSA-9600 cu sistemele Syslore de recunoaștere a adresei.

MSA-9600 este un sistem de gestiune și sortare flexibil, modular și accesibil ca preț, destinat pre-sortării obiectelor de corespondență amestecate în scopul procesării ulterioare în fluxul poștal. Sistemul de bază MSA-9600 constă într-o unitate de alimentare pentru plicuri amestecate ca dimensiuni, capabil de a procesa până la 10.800 de plicuri pe oră. Sistemul de bază poate fi modificat după cerințele specifice ale clientului, cu diferite componente opționale care pot fi adăugate pentru a crea o soluție perfect adaptată. Pe lângă sistemul de citire a adreselor Syslore OCR eXpress, alte opțiuni includ o platformă de cântărire dinamică având o intefață de date către un sistem de gestiune și un modul de sortare a obiectelor de corespondență cu până la 16 bene. MSA-9600 este mai mult decât o simplă mașină de sortat, deoarece prin natura sa face ușor de adaptat sistemul la diferitele cerințe tehnice sau de afaceri.

Syslore OCR eXpress este un sistem de citire a adreselor complet, care este ușor de configurat și de utilizat în diferite medii poștale. Syslore a depus un efort deosebit pentru a face sistemul OCR eXpress ușor de utilizat. Ultima versiune include o interfață grafică intuitivă, bazată pe tehnologia web, pentru instalare, configurare și suport tehnic. Utilizatorii pot vedea de asemenea și ultimele rezultate ale citirii adreselor, verifica starea și performanțele sistemului, ca și analiza graficele de performanță actuale și din trecut.

Pentru a asigura rate de erori de citire minime, motorul de recunoaștere Syslore OCR eXpress combină o componentă foarte eficientă de recunoaștere a blocurilor de adrese, pe zone de căutare, combinată cu algoritmi multipli de recunoaștere a caracterelor și un motor inteligent de căutare a adreselor neclare, care caută și stabilește referințe încrucișate cu o bază de date cu adrese. Pentru aplicații speciale, pe lângă detecția automată a blocurilor de adrese, utilizatorul poate opta pentru definirea manuală a zonei de căutare.

Cooperarea dintre Neopost și Syslore a început atunci când un operator poștal privat nu a putut să găsească o soluție rapid de implementat pentru cerințele sale specifice de afaceri. Pentru a crește automatizarea, a eficientiza procesul de producție și a elimina necesitatea sortării manuale, clientul respectiv avea nevoie de un sistem de sortare eficient și ușor de folosit, capabil de a sorta corespondența folosind informațiile conținute în adresă, ca și de a gestiona datele de facturare pentru fiecare lucrare. Prin colaborarea cu Neopost și Syslore, clientul a beneficiat de o soluție ideală, adaptată perfect cerințelor sale - sistemul Neopost MSA-9600 cu cititorul de adrese Syslore OCR eXpress.

Conlucrând strâns cu operatorii poștali și cu companiile private, Neopost și Syslore sunt hotărâte să ofere soluții de sortare flexibile și modulare care să vină în întâmpinarea cerințelor speciale ale acestora - mai ales într-o piață a serviciilor poștale în continuă schimbare.
vezi ofertele si promotiile disponibile pe glambazaar

Cerere de oferta

Va rugam sa introduceti mai jos datele de contact. Un specialist va lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp. Va multumim.

Vezi ultimele firme care s-au inregistrat pe Easycargo

Neopost și Syslore cooperează pentru sporirea capabilităților soluțiilor Neopost de gestiune și sortare a corespondenței. Faircom

Noutati

 • 25-09-2019
  Neopost devine Quadient             ... citeste
 • 12-09-2014
  Neopost la PostExpo 2014         ... citeste
 • 01-08-2014
  5 ani garanţie Magner ! ... citeste
 • 02-09-2013
  Neopost este din nou expozantul central la PostExpo de anul acesta. 1-3 Octom... citeste
 • 09-01-2012
  Neopost și Syslore cooperează pentru sporirea capabilităților soluțiilor Ne... citeste
 • 27-05-2011
  Premiul World Mail Award for Technology pe anul 2011 a fost acordat companiei Ne... citeste
 • 03-09-2008
  Incepand cu 1 Iulie 2008, firma noastra a fost desemnata ca distribuitor Neopost... citeste
 • 11-01-2008
  Noua “vedeta” a ofertei noastre de detectoare de bancnote false vine... citeste
 • 09-08-2007
  Noul model Tellac-16 de la Musashi este un echipament profesional, care se adres... citeste
 • 21-04-2006
  In perioada 6-8 Aprilie 2006, am fost prezenti la Techno Bank, primul târg... citeste