Sisteme de adresare

Mașini de imprimat plicuri

Imprimarea directă a numelor și adreselor pe plicuri este o modalitate ușoară de a vă perso­naliza corespon­dența fără a aplica etichete. Impri­mantele de plicuri pot tipări, de asemenea, imagini de marketing, pentru corespon­dență de impact. Tehno­logia avansată de imprimare oferă imagini în culori de cea mai înaltă calitate pentru plicuri și alte materiale de marketing.

contactează-ne

Descoperă soluțiile noastre de adresare

Calitatea imprimării

Rezoluția mare de imprimare oferă calitate superioară pentru toate mesajele tale

Performanţă

Printează pe toate suporturile în cel mai scurt timp! Optimizează-ți timpul și controlează-ți costurile

Personalizare

Îmbunătățește impactul și vizibilitatea comunicărilor tale prin adresare personală

Quadient AS-450

Această mașină mică dar robustă oferă o producti­vitate conside­rabilă și poate imprima monocrom până la 22.000 de plicuri pe oră. De asemenea, este potrivită pentru mate­riale de până la 6,4 mm grosime. Ecranul tactil intuitiv oferă utiliza­torilor control deplin, pentru a crea cu ușurință trimiteri atrac­tive și efici­ente din punct de vedere vizual.

Quadient AS-650

Cu 26.000 de plicuri pe oră, AS-650 este potrivită pentru utili­zare inten­sivă și oferă echilibrul perfect între viteză și calitate ridicată a impri­mării monocrome. Ecranul tactil este ușor de utilizat și oferă funcții foarte utile. AS-650 este mașina potrivită pentru impri­mare la cerere de înaltă calitate și pe orice material.

Quadient AS-850

Această impri­mantă monocromă domină industria și este adevă­ratul „SUV” al gamei noastre, datorită unei supra­fețe de impri­mare de 10 cm, unei confi­gurații cu 2 + 4 + 2 capete și unui design versatil în linie. Motorul avansat al AS-580 proce­sează datele, în timp ce ecranul tactil color multi­funcțional este cel mai bun aliat al opera­torului. Platforma AccuTrak™ îți permite să poziți­onezi benzile de transport și ghidajele pentru o precizie maximă. Atunci când este combinat cu alimen­tatorul opțional AS-FDR14, AS-850 poate gestiona eficient volumele de cores­pondență de orice dimen­siune, în timp ce cerne­lurile EASYInk pot imprima pe aproape orice material.

Quadient MACH 6

Imprimanta full-color MACH 6 mărește impactul mesajelor tale publi­citare prin persona­lizarea culorilor de pe plicuri sau medii de comunicare. Echipat cu tehnologia Memjet®, MACH 6 va satisface toate nevoile tale de imprimare. Datorită contro­lului electronic al grosimii documen­telor și alimenta­torului versatil, MACH 6 poate procesa suporturi de până la 9,5 cm grosime.

MACH 6 ajută profesi­oniștii să-și extindă ofertele în segmentul de tipă­rituri color cu costuri reduse, la tiraje limitate, sporind în același timp profitabi­litatea și producti­vitatea acestora.

Quadient AS-3060

Sistem modular pentru volume mari de cores­pondență

Posibili­tățile oferite de imprimanta de adrese Neopost AS-3060A sunt variate: imprimare adrese, persona­lizare, adăugare de coduri sau inserare grafică: datorită flexibi­lității sale extra­ordinare și gamei largi de module suplimentare, este alegerea perfectă pentru o mare varietate de suporturi (cărți poștale, scrisori, reviste etc.).

Cel mai complet sistem de imprimare digitală

Datorită vitezei de producție (40.000 de imprimări pe oră) și capaci­tății mari de evacuare, poate procesa un număr mare de materiale într-un timp foarte scurt. Utili­zarea tehno­logiei de imprimare cu jet de cerneală asigură că imaginea imprimată este întot­deauna absolut profesi­onală.

AS-3060 este disponibil în două versiuni, cu capete de impri­mare regla­bile automat sau manual, astfel încât să poți configura optim soluțiile viitoare pentru aplicațiile tale.

Quadient AS-Orbit

Flexibi­litate imbatabilă pentru volume mari de cores­pondență: sistemul de adresare AS-ORBIT poate fi instalat în cel mai scurt timp fără niciun efort IT major și poate fi integrat perfect în procesele tale exis­tente de proce­sare a corespon­denței. Conectează-te rapid și ușor la baza AS-Orbit, lucrează mai eficient și economi­sește timp.

Sistemul de impri­mare Quadient AS-Orbit Base este special conceput pentru aplicații solici­tante cu un volum mare de producție și se caracte­rizează mai ales prin viteza mare de procesare. Transpor­torul CSV-810 transportă materialul de imprimat la o viteză de transport de până la 2,0 m/s. Banda cu aspirație integrată permite trans­portul controlat al materia­lelor ușoare sau voluminoase.

Quadient FD-13 / FD-15

Flexibil și versatil: cu alimentatorul cu fricțiune Quadient FD-13/FD-15, o mare varie­tate de suporturi, cum ar fi plicuri, carduri, broșuri sau reviste pot fi alimen­tate și separate cu precizie. Alimen­tatorul FD-13/FD-15 este proiectat pentru utili­zare în medii de producție cu randament ridicat. Separă materiale până la o dimensiune maximă de 330 mm x 340 mm și o grosime de până la 6,35 mm.

Quadient IR

Fixare într-o fracțiune de secundă: uscătoarele Quadient IR sunt compacte și programabile, de înaltă performanță, cu tehnologie infraroșu.

Având un design solid, uscătoarele IR sunt disponibile în două versiuni diferite pentru aplicații cut-sheet sau de mare viteză.

FlexMail™ 4

Soluția all-in-one pentru imprimarea datelor variabile

FlexMail™4 oferă versati­litate și perfor­manță fără precedent în aplicațiile de tipărire. Cu acest software profe­sional de imprimare, îți poți accesa datele direct, le poți pregăti pentru lucrare. și poți proiecta singur aspectul imprimării.

Cu FlexMail™4 poți proiecta singur documente, etichete și plicuri. Software-ul profesional de imprimare îți oferă toată libertatea creativă de care ai nevoie pentru a crea grafică, text, orice coduri de bare și multe alte elemente.

Contactează-ne